Sosem esik jól több tízezret egyben kifizetni a kazán, konvektor éves karbantartásáért. Szerencsére nem is kell!

2018 november 5., hétfő 7:59
70

Sunyi dolog ám egy gáz-fűtőkészülék. Szépen csendesen fűti akár közvetlenül a szobát (konvektor), akár a radiátorokat vagy a padlót egész évben (kazán), melegíti a vizet (kombikazán vagy bojler), és úgy csinál, mintha örökkön-örökké végezné majd a dolgát. Nem kell hamuzni, a kéményből nem gomolyog szürke-fekete füst; az ember hajlamos meg is feledkezni arról, hogy egyáltalán van neki kazánja, konvektora, bojlere.

Pedig ezek a gépek sem örökéletűek, sőt: karban is kell tartani őket. Minden ilyen fűtőkészüléket évente egyszer át kell nézni, ki kell tisztítani, és nem is akárkinek, hanem hozzáértő szakembernek. Egy ilyen vizsgálat ára a készülék típusától függően változik, jellemzően pár tízezer forint.

Vagy jóval kevesebb.

Az E.ON szolgáltatása, az Otthonangyal Parázs azoknak szól, akik szívesen kifizetnek minden hónapban egy kisebb összeget, cserébe azért, hogy évente egyszer biztosan kijöjjön a profi szakember és alaposan a körmére nézzen a kazánnak, bojlernek konvektornak. Így aztán egész évben gondtalanul élvezheti a háztartásban mindenki az otthon melegét.

Biztonságban az otthon melegében - havi fix díjért!

Gázkonvektor esetében havi 999, kazánnál 1419, kondenzációs kazánnál 1999 forintos havi díjjal biztosíthatjuk be a rendszeres ellenőrzést és karbantartást. A kedvező díj és az egész évre elosztott költség mellett a szolgáltatás nagy előnye, hogy biztosan nem feledkezünk meg a karbántartásról: valamikor április és augusztus között tuti bejelentkezik majd a karbantartó szakember!

Idősebb gázkészülékeknél, különösen nyílt égésterű kazánoknál létfontosságú a jó minőségű, megbízható, hiba esetén életmentő szén-monoxid-szenzor a lakásban, amely jelzi, ha valamilyen hiba miatt elkezd felgyűlni a szoba légterében a gyilkos gáz. Az Otthonangyal szolgáltatás keretében 12 havi részletre, havi 1400 forintért a CO-riasztót is megvásárolhatjuk az E.ON-tól, amit a cég házhoz is szállít.

Hajlamos vagy elfelejteni az éves karbantartást? Inkább fizetsz egy keveset minden hónapban, mint majd egyszerre sokat, ha kijön a mester? Esetleg szüleid, nagyszüleid gázkészülékének karbantartását bíznád az Otthonangyalra? Akkor katt ide a szolgáltatás további részleteiért, a megrendelésért!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt