A Momentum nem támogatja Puzsér indulását

Fekete-Győr András a Népszavának adott interjúban beszélt arról, hogy szerinte baromság lenne 2018 novemberében kijelölni, hogy ki legyen az ellenzék főpolgármester-jelöltje. És a jelöltségre bejelentkezett szereplőkkel sem túlzottan elégedett: „A győztes jelöltekhez idő kell. A jelenlegi jelöltek sajnos nem győztesek. Egyikük sem képes maga mögé állítani a budapestieket, pedig a fővárosban az ellenzék többségben van.

Így aztán a Momentum Puzsér Róbert indulását sem tudja támogatni: 

„Nagyon sok mindenkivel beszélgettem Puzsérról és megdöbbenésemre a többség azt mondta, hogy akkor inkább Tarlós Istvánra szavaznak. Nem vagyunk hülyék, nem támogathatunk egy olyan jelöltet, aki Tarlósnak még több szavazót hozna.”

Puzsér a lepattintásra úgy reagált az Indexnek, hogy ha a Momentum van jobb elképzelése, van jobb jelöltje, nevezzék meg, állítsák ki, mérjék meg. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.