Leállósávban álló autónak ütközött egy kamion az M3-ason

Lezárták az M3 autópályát a 32. kilométernél a főváros irányába tartó oldalon. A forgalmat a bagi lehajtónál leterelik a 3. számú főútra, az autósok a gödöllői lehajtónál térhetnek vissza, írja a Police.hu. A terelést egy reggeli baleset indokolja, a rendőrség tájékoztatása szerint 

"egy teherautó egy műszaki hiba miatt megálló személyautónak ütközött. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.