Németh Szilárd: A Migration Aid azt a tevékenységet kívánja folytatni, ami a nevében is benne van

politika
2018 november 06., 11:35

Kedden délelőtt a Legfőbb Ügyészség előtt tartott sajtótájékoztatóján Németh Szilárd bejelentette: közérdekű bejelentés útján arra kérték Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy vizsgálja meg, hogy a Migration Aid, ez a "Soros által kitartott, bevándorlásszervező, magát civilnek nevező" tömörülés, párttá alakulásával törvényesen működik-e. A Fidesz alelnöke szerint a szervezet csak azért akar Éjjeli Őrség néven párttá alakulni, hogy így kerülje el a bevándorlási különadó megfizetését. 

"Továbbra is ugyanazt kívánják folytatni, azt a tevékenységet, azt a bevándorlást szervező tevékenységet, amiről elhíresültek, és ami a nevükben is megjelenik,"

mondta Németh.

link Forrás

Zárásként kijelentette: 

"az tapasztalható, ezt már nem csak feltételezzük, komoly információink vannak, hogy a Soros-pénzek előbb-utóbb mindig valamilyen bevándorláspárti erőnél, bevándorlást elősegítő erőknél kötnek ki."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.