A Bajnokok Ligája idei legnagyobb bírói hibáját mutatta be Kassai Viktor

futball
2018 november 07., 20:00
comments 104

Volt már hatalmas botrányt okozó játékvezetése Kassai Viktornak, amikor 2017 tavaszán két irtózatos hibájának köszönhetően verte ki a Real Madrid a Bayern Münchent, most megint röhöghet a világ a magyar bírón.  

Kassai a Manchester City-Sahtar Donyeck BL-csoportmeccsen bizonyította be ismét, hogy óriási szükség lenne a videóbíróra a Bajnokok Ligájában is, bár az videóbíró nélkül is teljesen érhetetlen, hogy miért adott 11-est a meccs 24. percében.

link Forrás

Raheem Sterling mellett védő sem volt, a földbe rúgott, azért esett el, de Kassai befújta a büntetőt.

Gabriel Jesus berúgta, ezzel 2-0-ra vezetett a City.  

(24.hu)   

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.