A kőbányai szopófantom nem követett el bűncselekményt

bűnügy
2018 november 07., 16:51
comments 141

A 24.hu kérdésére közölte a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség, hogy elutasították a szexuális erőszak gyanújával tett feljelentést, így nem is indítottak eljárást a kőbányai szopófantom ügyében, mert a

"a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható volt, hogy a szexuális cselekmény a másik fél egyértelmű és világos beleegyezésén alapult, ezáltal a cselekmény nem bűncselekmény."


Még augusztusban szivárgott ki a rendőrségtől az a térfigyelőkamerák által rögzített felvétel, amin egy földön fekvő hajléktalant kezd kielégíteni egy arra járó fiatal ember. A lap úgy tudja, hogy az elkövető ellen közerkölcs megsértése miatt viszont indult eljárás, illetve a térfigyelő kamera felvételének kiszivárgását is vizsgálja a rendőrség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.