A kőbányai szopófantom nem követett el bűncselekményt

A 24.hu kérdésére közölte a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség, hogy elutasították a szexuális erőszak gyanújával tett feljelentést, így nem is indítottak eljárást a kőbányai szopófantom ügyében, mert a 

"a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható volt, hogy a szexuális cselekmény a másik fél egyértelmű és világos beleegyezésén alapult, ezáltal a cselekmény nem bűncselekmény."


Még augusztusban szivárgott ki a rendőrségtől az a térfigyelőkamerák által rögzített felvétel, amin egy földön fekvő hajléktalant kezd kielégíteni egy arra járó fiatal ember. A lap úgy tudja, hogy az elkövető ellen közerkölcs megsértése miatt viszont indult eljárás, illetve a térfigyelő kamera felvételének kiszivárgását is vizsgálja a rendőrség.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.