A Momentum már előzi az LMP-t, a Fidesz stabilizálta bázisát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Míg szeptemberben a válaszadók 37 százaléka, addig októberben már a 45 százaléka ikszelne a Fideszre, derült ki a Medián a HVG megbízásából készített reprezentatív közvélemény-kutatásából. A kormánypárt így ismét stabilizálta előnyét, ami a tavaszi választás után némiképp alábbhagyott. A felmérés szerint 

  • a Jobbik 9 százalékon,
  • az MSZP 8 százalékon,
  • a DK 6 százalékon áll.

Mindhárom ellenzéki párt vesztett a szavazótáborából a szeptemberi kutatás óta. Egyedül a Momentum erősödött: 2 százalékról háromra, ezzel megelőzte a 2 százalékra mért LMP-t. 

Erre rímmel: a Momentum jövő pénteki CEU melletti tüntetésén felszólal az LMP nemrég lemondott elnöke, Szél Bernadett. Az Indexnek Hajnal Miklós elnökségi tag megerősítette:

 "Szél Bernadett független képviselőként több fontos ügyet is felkarolt a közelmúltban. A CEU mellett a Momentumhoz hasonlóan aktívan állt ki, ezért kértük fel a jövő heti tüntetésünkre."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.