Egy Breaking Bad-féle film készül

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy, a 2013-ban véget ért, minden idők egyik legjobb sorozataként számon tartott Breaking Baddel (magyarul Totál szívás) kapcsolatos film készülhet – írja a Variety.

A lap már egyenesen Breaking Bad-filmről ír, de valójában csak annyit lehet tudni, hogy Vince Gilligan, a Breaking Bad és a Better Call Saul alkotója megerősítette, hogy készül egy 2 órás film, aminek köze lehet a sorozathoz.

Azt sem tudni, hogy moziban vagy tévén, esetleg online szolgáltatón jön-e ki a film, vagy hogy a sorozat bármelyik szereplője visszatér-e. Az Albuquerque Journal szerint a film egy elrabolt férfi szökéséről, és a szabadság utáni kereséséről szól majd, ami akár azt is jelentheti, hogy Walter White mellett a másik fő karakter, Jesse Pinkman története folytatódhat.

A film címe állítólag az lesz, hogy Greenbriar, a forgatást a hónap közepén kezdik Duke City-ben, és a terv szerint február elejéig tart majd. (Variety)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.