Egy részeg ukrán egy nyergesújfalui presszó női vécéjében mutogatta magát a pultosnak, aki csak egy felmosónyéllel tudott utat törni magának

Arról ír a Blikk, hogy október 30-án délelőtt egy nyergesújfalui presszóban egy részeg ukrán férfi észrevette, hogy a pultos nő a személyzeti vécé felé indult, és nem sokkal később követte őt a mosdóba.

A nő, amint meglátta a férfit a mellékhelységben, azonnal kizavarta, és az ukrán férfi először eleget is tett a felszólításnak, de aztán visszament. Ekkor egy akasztóval bezárta az ajtót, majd letolta a nadrágját, és a nemi szervét kezdte mutogatni.

A szatír elállta az utat az ajtóban, így a nő nem tudott menekülni. A férfi többszöri felszólítás után sem akart távozni, ezért a nő felkapott egy felmosónyelet, amivel elkezdte ütni a férfit, így végre megszabadult a félrehúzódó zaklatótól.

A presszóhoz kiérkező rendőrök kapták el, akit őrizetbe is vettek. A bíróság 2 év börtönbüntetésre ítélte 3 év próbaidőre felfüggesztetve, és 2 évre ki is utasították az országból. (Blikk)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.