Egy részeg ukrán egy nyergesújfalui presszó női vécéjében mutogatta magát a pultosnak, aki csak egy felmosónyéllel tudott utat törni magának

2018 november 7., szerda 8:52
86

Arról ír a Blikk, hogy október 30-án délelőtt egy nyergesújfalui presszóban egy részeg ukrán férfi észrevette, hogy a pultos nő a személyzeti vécé felé indult, és nem sokkal később követte őt a mosdóba.

A nő, amint meglátta a férfit a mellékhelységben, azonnal kizavarta, és az ukrán férfi először eleget is tett a felszólításnak, de aztán visszament. Ekkor egy akasztóval bezárta az ajtót, majd letolta a nadrágját, és a nemi szervét kezdte mutogatni.

A szatír elállta az utat az ajtóban, így a nő nem tudott menekülni. A férfi többszöri felszólítás után sem akart távozni, ezért a nő felkapott egy felmosónyelet, amivel elkezdte ütni a férfit, így végre megszabadult a félrehúzódó zaklatótól.

A presszóhoz kiérkező rendőrök kapták el, akit őrizetbe is vettek. A bíróság 2 év börtönbüntetésre ítélte 3 év próbaidőre felfüggesztetve, és 2 évre ki is utasították az országból. (Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt