Mészáros Lőrinc és családja vezeti majd az ország egyik legnagyobb kamionparkolóját (is)

Az mfor.hu ír arról, hogy az M1-es autópálya mellett, Óbaroknál lévő M1 Szekér Csárda köré hamarosan "modern kamionparkoló" épül, ami az egyik legnagyobb lesz az országban. 

Az M1 Szekér Csárdát pedig Mészáros Lőrinc és családja üzemelteti: a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonosa Mészáros és felesége, valamint három gyermekük.  

A 124 férőhelyes parkolót a tervek szerint még idén megnyithatják, többek között túlméretes kamionokat is tudnak majd fogadni. Az első két óra lesz ingyenes a parkolóban, utána 24 óránként 10 eurót kell majd fizetni. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.