Mészáros Lőrinc és családja vezeti majd az ország egyik legnagyobb kamionparkolóját (is)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az mfor.hu ír arról, hogy az M1-es autópálya mellett, Óbaroknál lévő M1 Szekér Csárda köré hamarosan "modern kamionparkoló" épül, ami az egyik legnagyobb lesz az országban. 

Az M1 Szekér Csárdát pedig Mészáros Lőrinc és családja üzemelteti: a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonosa Mészáros és felesége, valamint három gyermekük.  

A 124 férőhelyes parkolót a tervek szerint még idén megnyithatják, többek között túlméretes kamionokat is tudnak majd fogadni. Az első két óra lesz ingyenes a parkolóban, utána 24 óránként 10 eurót kell majd fizetni. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.