Mészáros Lőrinc és családja vezeti majd az ország egyik legnagyobb kamionparkolóját (is)

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az mfor.hu ír arról, hogy az M1-es autópálya mellett, Óbaroknál lévő M1 Szekér Csárda köré hamarosan "modern kamionparkoló" épül, ami az egyik legnagyobb lesz az országban. 

Az M1 Szekér Csárdát pedig Mészáros Lőrinc és családja üzemelteti: a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonosa Mészáros és felesége, valamint három gyermekük.  

A 124 férőhelyes parkolót a tervek szerint még idén megnyithatják, többek között túlméretes kamionokat is tudnak majd fogadni. Az első két óra lesz ingyenes a parkolóban, utána 24 óránként 10 eurót kell majd fizetni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.