Puzsér: Azt kell üzenni az állam mostani vezetőinek, hogy nem miniszterelnök vagy, hanem önkényúr, nem köztársasági elnök vagy, hanem bajszos szar!!4

Alig százan vettek részt az LMP ifjúsági szervezetének, a Lehet Más a Jövőnek szerda esti demonstrációján a CEU előtt. A kormány üldözése elleni tiltakozáson az Index beszámolója szerint felszólalt az egyetem egyik volt hallgatója, Ungár Péter és Puzsér Róbert. Utóbbi kijelentette: bár nem mindennel ért egyet, ami a CEU-n folyik, de éppen ilyenkor kell kiállni a kutatást és az oktatás szabadsága mellett, akkor is, ha annak céljával és tartalmával nem tud azonosulni. 

"Nem a CEU miatt vagyok itt, hanem mert nem akarok olyan városban élni,  ahonnan elüldözik az itt tanulókat, oktatókat, boldogulni igyekvőket,"

tette hozzá Puzsér. Szerinte egyszer, ha sokan lesznek, akkor üzenni kell az állam mostani vezetőinek, mégpedig azt, hogy 

nem miniszterelnök vagy, hanem önkényúr, nem köztársasági elnök vagy, hanem bajszos szar, nem házelnök vagy hanem rossz fej házmester! A 20. század rossz szelleme vagytok!

Beszédét azzal zárta: "semmit nem kérünk tőletek, de semmit nem kérünk belőletek sem!"

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.