Puzsér: Azt kell üzenni az állam mostani vezetőinek, hogy nem miniszterelnök vagy, hanem önkényúr, nem köztársasági elnök vagy, hanem bajszos szar!!4

Alig százan vettek részt az LMP ifjúsági szervezetének, a Lehet Más a Jövőnek szerda esti demonstrációján a CEU előtt. A kormány üldözése elleni tiltakozáson az Index beszámolója szerint felszólalt az egyetem egyik volt hallgatója, Ungár Péter és Puzsér Róbert. Utóbbi kijelentette: bár nem mindennel ért egyet, ami a CEU-n folyik, de éppen ilyenkor kell kiállni a kutatást és az oktatás szabadsága mellett, akkor is, ha annak céljával és tartalmával nem tud azonosulni. 

"Nem a CEU miatt vagyok itt, hanem mert nem akarok olyan városban élni,  ahonnan elüldözik az itt tanulókat, oktatókat, boldogulni igyekvőket,"

tette hozzá Puzsér. Szerinte egyszer, ha sokan lesznek, akkor üzenni kell az állam mostani vezetőinek, mégpedig azt, hogy 

nem miniszterelnök vagy, hanem önkényúr, nem köztársasági elnök vagy, hanem bajszos szar, nem házelnök vagy hanem rossz fej házmester! A 20. század rossz szelleme vagytok!

Beszédét azzal zárta: "semmit nem kérünk tőletek, de semmit nem kérünk belőletek sem!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.