Durva videót tett közzé a rendőrség arról, ahogy egy férfi éppen hazafelé kísér egy terézvárosi szórakozóhelyen bedrogozott nőt

rendőrség
2018 november 08., 16:38
comments 144

A cinkotai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, akit kifosztással gyanúsítanak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. augusztus 30-án 23 óra körül egy terézvárosi szórakozóhelyen megkínálta egy nőt egy üdítővel, amelyben bódító hatású szer volt.

Ezt követően a bódult nőt annak cinkotai lakására kísérte, ahol kirabolta, pénzt és mobiltelefont vitt el tőle.

A férfiről videó is készült, mégpedig nem is akármilyen, éppen az látszik rajta, ahogy a bedrogozott, tántorgó nőt tereli a lakásába:

A feltételezett elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A rendőrség kéri, hogy ha valaki felismeri, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.