Durva videót tett közzé a rendőrség arról, ahogy egy férfi éppen hazafelé kísér egy terézvárosi szórakozóhelyen bedrogozott nőt

A cinkotai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, akit kifosztással gyanúsítanak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. augusztus 30-án 23 óra körül egy terézvárosi szórakozóhelyen megkínálta egy nőt egy üdítővel, amelyben bódító hatású szer volt.

Ezt követően a bódult nőt annak cinkotai lakására kísérte, ahol kirabolta, pénzt és mobiltelefont vitt el tőle.

A férfiről videó is készült, mégpedig nem is akármilyen, éppen az látszik rajta, ahogy a bedrogozott, tántorgó nőt tereli a lakásába:

A feltételezett elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A rendőrség kéri, hogy ha valaki felismeri, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.