Durva videót tett közzé a rendőrség arról, ahogy egy férfi éppen hazafelé kísér egy terézvárosi szórakozóhelyen bedrogozott nőt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A cinkotai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, akit kifosztással gyanúsítanak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. augusztus 30-án 23 óra körül egy terézvárosi szórakozóhelyen megkínálta egy nőt egy üdítővel, amelyben bódító hatású szer volt.

Ezt követően a bódult nőt annak cinkotai lakására kísérte, ahol kirabolta, pénzt és mobiltelefont vitt el tőle.

A férfiről videó is készült, mégpedig nem is akármilyen, éppen az látszik rajta, ahogy a bedrogozott, tántorgó nőt tereli a lakásába:

A feltételezett elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A rendőrség kéri, hogy ha valaki felismeri, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.