Hajnalban már kezd későősz lenni

időjárás
2018 november 08., 03:54
comments 222

Csípős hajnalra ébredtünk, jó reggelt! Hogy mást ne mondjak, Zabar környékén már fagy, de az Alföldön is épp csak fagypont feletti a hőmérséklet. A dombosabb tájakon és Budapesten azért így is 5 fok feletti, 7-8 fok körüli hőmérsékleteket jelentettek a meteorológiai mérőállomások.

Napközben szerencsére kitart ez a későőszi koranyár, bár a múlt hetinél azért hűvösebb lesz:

  • délelőtt 10-14;
  • délután 15-19 fok körül alakulnak a csúcshőmérsékletek.

Csapadékkal különösebben nem kell számolni, az ország délkeleti vidékein szikrázó napsütésre annál inkább.

A hét hátralevő részében nagyjából ugyanígy alakul majd az időjárásunk: a hűvös estéket hideg hajnalok, azokat pedig enyhe nappalok követik majd. Felhők lesznek ugyan, de számottevő csapadékkal nem kell számolnunk, vasárnap pedig újra akár 20 fok is lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.