Mi történik, ha Varga Mihály pénzügyminiszter nyitja meg a gyáradat, ami történetesen WC-papírt gyárt, de te nem akarod, hogy bárki fenekekre gondoljon?

Kiderült, hogy van, aki szalvétával fogja meg a pénzügyminiszert is!

Történt, hogy egy dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás új WC-papír-gyárat épített, aminek a megnyitását nem kisebb ember, mint Varga Mihály miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter vállalta el. Ünnepi alkalom a javából, amit Vajda-Papír Kft. valami okból nem akart a WC szó leírásával elcsúfítani. Így született az alábbi nyitó bekezdés a meghívóhoz:

Tisztelt Szerkesztőség!

A Vajda-Papír Kft. Magyarország legmodernebb higiéniai-alappapír gyártó üzemét nyitotta meg ma Dunaföldváron. A beruházás több mint 100 munkahelyet teremtett, a gyáregység a közeljövőben tovább bővül majd. A gyáregységet Varga Mihály miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter adta át.

Ízlelgessük:

higiéniai alappapír,  higiéniai alappapír,  higiéniai alappapír

A kifejezés abszolúte Vajdáék szüleménye lehet, hiszen a Google keresője összesen 15 találatot dob ki a szókapcsolatra, amiből 14 a cég új gyáráról szól.

Gratulálunk a Magyar Retyók Kazinczyjainak!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.