Így néz ki egy cápatámadás a többi búvár szemszögéből

Jó minőségű felvételen tekinthető meg, hogyan támadott meg egy óceáni fehérfoltú cápa egy búvárt a népszerű egyiptomi búvárcélpontnál, a Big Brothers zátonynál. 

A film igazi thriller, amennyiben sokáig nem történik semmi, bár a feszültség egyre brutálisabb, hogy a legvégén eszkalálódjanak az események.

Az állat a kezdetektől fogva idegesen úszkált. Volt is olyan búvár, aki elkergette magától, aztán az egyikük lazázni próbált, aminek véres lett a vége.

A felvételt egy magyar búvárblog is elemezte, a Divecenter írása szerint a búvárcsoport alapvető hibákat vétett, mivel, bár a cápa láthatóan agresszív hangulatban volt, az emberek nem álltak össze alakzatba, hogy ezzel is elriasszák az állatot a támadástól. A végül megtámadott búvár pedig felelőtlen módon oda sem bagózott a kötekedő halra.

Az óceáni fehérfoltú cápa a leggyakoribb nyíltvízi, meleg tengeri cápafaj, amely relatíve gyakran támad emberre.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.