Jó volt együtt, de rohanok sütni egy politikai áthallásoktól sem mentes kijevi csirkemellet

Isteni volt híreket pakolni, de most még jobb lesz panírozni. Mirike (15) születésnapjára ugyanis az egyik kedvencét, kijevi csirkemellet fogok csinálni. Méghozzá a Jamie Oliver-féle verziót, amikor a mellbe vágott zsebbe sültszalonnás-petrezselymes-citromos fűszervaj kerül. Ilyen:

Íme a vieó, na nem rólam hanem arról, ahogy Oliver csinálja:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.