Viccet csinált a komikus a veteránból, aki Afganisztánban vesztette el a fél szemét, aztán hagyta neki, hogy mindent visszaadjon

külföld
2018 november 11., 20:07
comments 142

Egy héttel ezelőtt csúfolódott a megválasztott texasi képviselő, a háborús veterán Dan Crenshaw külsején az egyik, ha nem a legnépszerűbb amerikai mókaműsorban, a Saturday Night Live-ban Pete Davidson. Az ifjú komikus az időközi választásokat értékelve csinált viccet abból, hogy az Afganisztánt megjárt Crenshaw elvesztette az egyik szeme világát, azt mondta, sajnálja, tudja, hogy katona volt, meg minden, de szerinte akkor is úgy néz ki, mint egy bérgyilkos egy pornófilmből.

link Forrás

Egy héttel az eset után elnézést kért, és a (hamarosan) képviselőnek felajánlotta, hogy nyugodt szívvel csináljon ő is viccet a külsejéből. Crenshaw élt a lehetőséggel, a bocsánatkérést elfogadta, és a legenyhébb dolog, amit Davidsonról mondott, az volt, hogy úgy néz ki, mintha a metamfetamin a Breaking Badből egy valós személy lett volna. Állítólag nincs harag.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.