Viccet csinált a komikus a veteránból, aki Afganisztánban vesztette el a fél szemét, aztán hagyta neki, hogy mindent visszaadjon

2018 november 11., vasárnap 20:07
143

Egy héttel ezelőtt csúfolódott a megválasztott texasi képviselő, a háborús veterán Dan Crenshaw külsején az egyik, ha nem a legnépszerűbb amerikai mókaműsorban, a Saturday Night Live-ban Pete Davidson. Az ifjú komikus az időközi választásokat értékelve csinált viccet abból, hogy az Afganisztánt megjárt Crenshaw elvesztette az egyik szeme világát, azt mondta, sajnálja, tudja, hogy katona volt, meg minden, de szerinte akkor is úgy néz ki, mint egy bérgyilkos egy pornófilmből.

Egy héttel az eset után elnézést kért, és a (hamarosan) képviselőnek felajánlotta, hogy nyugodt szívvel csináljon ő is viccet a külsejéből. Crenshaw élt a lehetőséggel, a bocsánatkérést elfogadta, és a legenyhébb dolog, amit Davidsonról mondott, az volt, hogy úgy néz ki, mintha a metamfetamin a Breaking Badből egy valós személy lett volna. Állítólag nincs harag.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt