A Fradiba igazolhat Paul Pogba bátyja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A csakfoci.hu szerint hamarosan próbajátékra érkezik a Ferencvároshoz a 28 éves Florentin Pogba, a Manchester United világbajnok középpályása, Paul Pogba bátyja.

A 189 centi magas Florentin Pogba  20-szoros guineai válogatott, és öccsével ellentétben védőként bevethető. 

Florentin rutinosnak mondható játékos: van 66 első-, és 79 másodosztályú meccse Franciaroszágban, öt évig játszott a Saint-Étienne csapatában, és 18 alkalommal az Európa Ligában is pályára lépett. 

Jelenleg nincs csapata, így papíron csak vele kell megegyezni a klubvezetésnek, ha elég jónak találják, legutóbb a török Genclerbirligi igazolt játékosa volt, a transfermarkt.de szerint 1,5 millió eurót ér a játékjoga. 

Paul Pogbának két testvére van: ikertestvére Mathias a francia harmadosztályú Tours focistája. Florentin azért guineai válogatott, mert ő még Conakryban született, szülei később -  a kilencvenes évek elején, az afrikai menekültválság idején - költöztek Franciarországba, Paul öccse már  Lagny-sur-Marne-ban született.

Az NB1-ben megfordultak már híres testvérek: a kilencvenes években Eric Cantona fivére, nem olyan rég pedig Eden Hazard testvére játszott rövid ideig Újpesten. (csakfoci.hu)  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.