A Fradiba igazolhat Paul Pogba bátyja

futball
2018 november 12., 17:38
comments 114

A csakfoci.hu szerint hamarosan próbajátékra érkezik a Ferencvároshoz a 28 éves Florentin Pogba, a Manchester United világbajnok középpályása, Paul Pogba bátyja.

link Forrás

A 189 centi magas Florentin Pogba  20-szoros guineai válogatott, és öccsével ellentétben védőként bevethető. 

Florentin rutinosnak mondható játékos: van 66 első-, és 79 másodosztályú meccse Franciaroszágban, öt évig játszott a Saint-Étienne csapatában, és 18 alkalommal az Európa Ligában is pályára lépett. 

Jelenleg nincs csapata, így papíron csak vele kell megegyezni a klubvezetésnek, ha elég jónak találják, legutóbb a török Genclerbirligi igazolt játékosa volt, a transfermarkt.de szerint 1,5 millió eurót ér a játékjoga. 

Paul Pogbának két testvére van: ikertestvére Mathias a francia harmadosztályú Tours focistája. Florentin azért guineai válogatott, mert ő még Conakryban született, szülei később -  a kilencvenes évek elején, az afrikai menekültválság idején - költöztek Franciarországba, Paul öccse már  Lagny-sur-Marne-ban született.

Az NB1-ben megfordultak már híres testvérek: a kilencvenes években Eric Cantona fivére, nem olyan rég pedig Eden Hazard testvére játszott rövid ideig Újpesten. (csakfoci.hu)  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.