A Fradiba igazolhat Paul Pogba bátyja

A csakfoci.hu szerint hamarosan próbajátékra érkezik a Ferencvároshoz a 28 éves Florentin Pogba, a Manchester United világbajnok középpályása, Paul Pogba bátyja.

A 189 centi magas Florentin Pogba  20-szoros guineai válogatott, és öccsével ellentétben védőként bevethető. 

Florentin rutinosnak mondható játékos: van 66 első-, és 79 másodosztályú meccse Franciaroszágban, öt évig játszott a Saint-Étienne csapatában, és 18 alkalommal az Európa Ligában is pályára lépett. 

Jelenleg nincs csapata, így papíron csak vele kell megegyezni a klubvezetésnek, ha elég jónak találják, legutóbb a török Genclerbirligi igazolt játékosa volt, a transfermarkt.de szerint 1,5 millió eurót ér a játékjoga. 

Paul Pogbának két testvére van: ikertestvére Mathias a francia harmadosztályú Tours focistája. Florentin azért guineai válogatott, mert ő még Conakryban született, szülei később -  a kilencvenes évek elején, az afrikai menekültválság idején - költöztek Franciarországba, Paul öccse már  Lagny-sur-Marne-ban született.

Az NB1-ben megfordultak már híres testvérek: a kilencvenes években Eric Cantona fivére, nem olyan rég pedig Eden Hazard testvére játszott rövid ideig Újpesten. (csakfoci.hu)  

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.