Rendőrség: az év utolsó két hónapjában több mint százan fognak meghalni a magyar utakon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A magyar rendőrség bevetette a matekot, posztoltak egy videót, amelyben kiszámolták, hogy a baleseti statisztika jelen állása szerint hányan halnak még meg idén közúti közlekedési balesetben.

Az adatok: van Magyarországon 32 ezer kilométernyi közút, plusz a főváros útjai. Ennek semmi köze sincs a későbbi végeredményhez, de nem árt tudni! Január 1-től novemberig eltelt 304 nap, ez alatt az idő alatt 513 ember halt meg Magyarországon közlekedési balesetben.

Itt jön a számítás.

Az eredmény: ha ez így megy tovább, az év utolsó két hónapjában még több mint százan fognak meghalni az utakon.

Következtetés: ez statisztikailag azt jelenti, ha ezt a cikket elolvassa (vagy a videót megnézi) 100 ezer ember, akkor közülük egyvalaki még az idén meg fog halni közlekedési balesetben.

Üzenet: Ez csak statisztika, nem törvényszerű, hogy így történjen, ezért a rendőrség azt üzeni, hogy mindenki közlekedjen felelősen!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.