Sándor betört egy hajdúsámsoni kazánházba, és ellopott onnan egy két hónapos kiskutyát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

November 4-én egy férfi értesítette a hajdúsámsoni körzeti megbízottat, hogy eltűnt a két hónapos kiskutyája. A rendőrök a beszerzett információk alapján egy nyíradonyi lakos házához mentek, ahol megtalálták az ebet és kérdőre vonták a férfit, aki elmondta, hogy egy 22 éves hajdúsámsoni lakos adta el neki a kutyát.

A körzeti megbízottak ezután elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, aki a megalapozott gyanú szerint a sértett udvarán lévő kazánházba bement és eltulajdonította az amerikai staffordshire terriert, amelyet később Nyíradonyban adott el.

A kutya  Forrás: police.hu

A debreceni nyomozók K. Sándorral szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.