Videotechnika segítségével rekonstruálták az Emőd, Kossuth utca 30. előtt a Street View-ban az arcán heverő biciklistát

INTERNET
2018 november 12., 08:43

Mindannyiunk hőse az a biciklista, aki, ha beírod a Google Mapsbe, hogy 

Emőd, Kossuth utca 53. és utána Street Viewban körbenézel,

jól láthatóan éppen művészettörténeti Emőd lakóinak, amennyiben éppen a Krisztus előtti első vagy második századból származó ismert római bronzszobrot, a Haldokló gladiátort játssza el.

Egyik kedvenc online filmrendezőm, Miszter G. már megint mélyebbre ásott, és a Gladiátorról készül Google-felvételekből tanulságos, sőt leleplező erejű mozgóképet fűzött össze az Ismeretlen Gladiátor bukásáról majd felemelkedéséről. Kedvenc szereplőm a Járókelő, akit cseppet sem hat meg, hogy itt éppen egy ember küzd az egyensúlyáért, sőt talán mindannyiunk egyensúlyáért.

link Forrás

Bravó, Miszter G.!

Ja és itt van a hazai részeges kerékpársportról szóló tényfeltáró sorozatunk első, mondhatni anyadarabja, a zalaegerszegi Tó utca 1. elől. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.