Kecskét lopott, a metrón próbált meglépni az állattal

A Tuilériák kertjének gyepét kecskék harapdálják finomra Párizsban. Egészen keddig zavartalanul gondozhatták a kertet, amikor egy férfi, reggel fél 9-kor két kecskét is megpróbált meglovasítani, azaz ellopni.

Mivel a hatóság emberei felfigyeltek a cselekményre és a férfit megzavarták, végül csak egy állattal sikerült meglépnie. A menekülő a kecskével metróra pattant, ráadásul az 1-es vonalra, amelyen rengeteg turista is utazik, így videófelvétel is készült a férfiről és az ellopott kecskéről, illetve az eljárásról.

A tolvaj azonban meglehetősen aggresszíven viselkedett, ezért a közlekedési társaság emberei a rendőrséggel közösen fogták el, miután megállították a szerelvényt a  Châtelet és a Concorde állomások között.

Húsz perc alatt elfogták a férfit, letartóztatták, a kecskét pedig visszavitték füvet rágni. Pár perccel 9 előtt pedig a metróforgalom is visszaállt a normális üzembe. (20minutes.fr)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.