Oroszlánkölyköt találtak a francia rendőrök a Champs-Élysées-n

A párizsi rendőrség hétfő este egy Lamborghinit ellenőrzött a Champs-Élysées-n, amikor egy oroszlánkölyök került elő az autóból, amit háziállatként tarthattak. Az autó vezetőjét őrizetbe vették, az oroszlánt pedig gondozókra bízták.

A múlt hónapban Párizs külvárosában is találtak egy hat hetes oroszlánkölyköt, aminek a gazdája hat hónap börtönt kapott. A tárgyaláson az ügyész azt mondta, nem elszigetelt esetről van szó, és már másik három külvárosi oroszlán ügyében is nyomoznak.

Októberben Marseille-ben került elő egy alig két hónapos oroszlánkölyök. (AFP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.