Oroszlánkölyköt találtak a francia rendőrök a Champs-Élysées-n

A párizsi rendőrség hétfő este egy Lamborghinit ellenőrzött a Champs-Élysées-n, amikor egy oroszlánkölyök került elő az autóból, amit háziállatként tarthattak. Az autó vezetőjét őrizetbe vették, az oroszlánt pedig gondozókra bízták.

A múlt hónapban Párizs külvárosában is találtak egy hat hetes oroszlánkölyköt, aminek a gazdája hat hónap börtönt kapott. A tárgyaláson az ügyész azt mondta, nem elszigetelt esetről van szó, és már másik három külvárosi oroszlán ügyében is nyomoznak.

Októberben Marseille-ben került elő egy alig két hónapos oroszlánkölyök. (AFP)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.