Idő előtt szabadulhat a fiú, aki 13 évesen hasba szúrta az őt rendszeresen megalázó nagyobb fiút

Az RTL Klub riportjában bemutatott videófelvételeken a nyírségi falu utcáján egy testileg is jóval nagyobb srác rátérdel a kisebb nyakára, majd a mellkasára ül és úgy pofozza, miközben a többiek röhögnek. Az akkor 17 éves kamasz rendszeresen terrorizálta és verte a nála kisebb fiút, akiben tavaly szeptemberben 

egyszer csak elszakadt valami, magához vett egy kést és hasba szúrta a zaklatóját.

A sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de túlélte. A 13 éves srácot még aznap elfogták, és első fokon 2 év 4 hónap javítóintézeti büntetésre ítélték. A Debreceni Ítélőtábla ezen most nem változtatott, de a bíró megállapította, hogy a fiú sokat fejlődött az intézetben az elmúlt egy évben. Magántanulóként most végzi el a harmadik osztályt, tettét megbánta, és céljai vannak az életben: hegesztő szeretne lenni.

A fiú jó magaviselet esetén a büntetés felénél szabadulhat, vagyis az RTL szerint akár már napokon belül.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.