Lopakodik a tél

időjárás
2018 november 14., 05:10
comments 87
Teljesen mindegy, hogy milyen gyakran, csak az számít, hogy összesen legalább heti két órát a zöldben legyünk.
photo_camera November vége van, már fagyogat Illusztráció: Nana B Agyei/Flickr CC BY-NC 2.0

Szerdán még akár 17 fokig is felmelegszik napközben a levegő, sőt zavartalan napsütésre lehet számítani, de  most már napról napra közeledik a tél, és egyre csípősebb lesz a hideg. 

A Dunától keletre helyenként lesz több gomolyfelhő, az ország keleti harmadában pedig  eső, zápor előfordulhat, de nem jelentős, az északnyugati szél viszont meglódulhat mindenhol, a fővárosban is. Ha minden igaz, a mai lesz az utolsó enyhébb éjszaka: késő estére is csak 4 és 8 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön már több helyen lesz felhős az ég, csak 14 fok lesz a maximum és éjszaka már fagyra is lehet számítani, a hétvégén pedig már 10 fok fölé sem kúszik a hőmérséklet. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.