Lopakodik a tél

November vége van, már fagyogatFotó: Nana B Agyei / CC BY-NC 2.0

Szerdán még akár 17 fokig is felmelegszik napközben a levegő, sőt zavartalan napsütésre lehet számítani, de  most már napról napra közeledik a tél, és egyre csípősebb lesz a hideg. 

A Dunától keletre helyenként lesz több gomolyfelhő, az ország keleti harmadában pedig  eső, zápor előfordulhat, de nem jelentős, az északnyugati szél viszont meglódulhat mindenhol, a fővárosban is. Ha minden igaz, a mai lesz az utolsó enyhébb éjszaka: késő estére is csak 4 és 8 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön már több helyen lesz felhős az ég, csak 14 fok lesz a maximum és éjszaka már fagyra is lehet számítani, a hétvégén pedig már 10 fok fölé sem kúszik a hőmérséklet. (met.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.