Rossz fát vágott ki a favágó, az rádőlt egy másik fára, az az útra zuhant, és telibe talált egy arra közlekedő autót

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat azzal a kaposvári férfival szemben, aki a fakitermelés során a főútra döntött egy fát - áll az ügyészség közleményben. 

A szövevényes faügy majdnem pontosan egy évvel ezelőtt történt valahol a 67-es számú főút mentén. Egy erdészeti vállalkozás fakitermelést végzett az úttal szomszédos fás területen, ezen a terepen vágta a fákat az egyébként megfelelő szakképzettséggel rendelkező vádlott, aki azonban hibát vétett: 

egy olyan fát vágott ki, amely nem volt megfelelő távolságra a főúttól, a kivágott fa a szakszerűtlen döntés miatt rádőlt egy másik fára, annak felső része letörött, és a főúton szabályosan haladó sértett gépkocsijának szélvédőjére esett.Az ügyészségi közlemény szerint a szerencsés kimenetelű balesetben a gépkocsi szélvédője ugyan kitörött, de a sofőr vészfékezéssel meg tudta állítani a járművet, és személyi sérülése sem keletkezett.

Ezzel együtt az ügyészség a büntetlen előéletű 46 éves vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás kiszabására tett indítványt, de a vádlott kedvező személyi körülményei és beismerő vallomása miatt tárgyalás tartását nem látta szükségesnek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.