A szemétszállítás ugyan akadozik, de Tessely képviselő úr focicsapatának támogatására akadt pénz a szemétszállító cégnél

Egy hónap után mondta fel Pomáz a szelektív huladék elszállításáról szóló szerződést a Zöld Bicske Kft.-vel, mert, mint mondta, a kukásautóiknak gondjai akadtak a tájékozódással, írja a Napi.hu. Más bajok is akadtak, arról az egy hónapról, amíg ők szállították a szemetet, a cég hibás számlákat küldött ki az ügyfeleknek.

A bicskei cég meglepően nagy területen dolgozik, a Vál-völgyi Felcsútról és a Dunakanyarban fekvő Pilismarótról is a cég szállítja el a szemetet, már amikor. Egészen 2017-ig veszteségesek voltak, de az, hogy még 2016-ban is 70 millió forint veszteséget termelt, nem akadályozta meg a céget abban, hogy szponzori megállapodást kössön a Bicskei Torna Club megyei bajnokságban szereplő focicsapatával. A BTC elnöke akkoriban Tessely Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

A lap szerint amúgy országszerte egyre nagyobb problémák vannak a szemétszállításban. Pest megye után immár Tolnában is az utcán áll a szelektív hulladék. Ott a szekszárdi önkormányzat tulajdonában levő Alsica Terra Kft. szállítaná a hulladékot, már ha éppen nem marad el, mint például november 7-én Faddon és Tolnán, illetve korábban Szekszárdon, Bátaszéken és Ozorán.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.