A szemétszállítás ugyan akadozik, de Tessely képviselő úr focicsapatának támogatására akadt pénz a szemétszállító cégnél

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy hónap után mondta fel Pomáz a szelektív huladék elszállításáról szóló szerződést a Zöld Bicske Kft.-vel, mert, mint mondta, a kukásautóiknak gondjai akadtak a tájékozódással, írja a Napi.hu. Más bajok is akadtak, arról az egy hónapról, amíg ők szállították a szemetet, a cég hibás számlákat küldött ki az ügyfeleknek.

A bicskei cég meglepően nagy területen dolgozik, a Vál-völgyi Felcsútról és a Dunakanyarban fekvő Pilismarótról is a cég szállítja el a szemetet, már amikor. Egészen 2017-ig veszteségesek voltak, de az, hogy még 2016-ban is 70 millió forint veszteséget termelt, nem akadályozta meg a céget abban, hogy szponzori megállapodást kössön a Bicskei Torna Club megyei bajnokságban szereplő focicsapatával. A BTC elnöke akkoriban Tessely Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

A lap szerint amúgy országszerte egyre nagyobb problémák vannak a szemétszállításban. Pest megye után immár Tolnában is az utcán áll a szelektív hulladék. Ott a szekszárdi önkormányzat tulajdonában levő Alsica Terra Kft. szállítaná a hulladékot, már ha éppen nem marad el, mint például november 7-én Faddon és Tolnán, illetve korábban Szekszárdon, Bátaszéken és Ozorán.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.