A szemétszállítás ugyan akadozik, de Tessely képviselő úr focicsapatának támogatására akadt pénz a szemétszállító cégnél

Egy hónap után mondta fel Pomáz a szelektív huladék elszállításáról szóló szerződést a Zöld Bicske Kft.-vel, mert, mint mondta, a kukásautóiknak gondjai akadtak a tájékozódással, írja a Napi.hu. Más bajok is akadtak, arról az egy hónapról, amíg ők szállították a szemetet, a cég hibás számlákat küldött ki az ügyfeleknek.

A bicskei cég meglepően nagy területen dolgozik, a Vál-völgyi Felcsútról és a Dunakanyarban fekvő Pilismarótról is a cég szállítja el a szemetet, már amikor. Egészen 2017-ig veszteségesek voltak, de az, hogy még 2016-ban is 70 millió forint veszteséget termelt, nem akadályozta meg a céget abban, hogy szponzori megállapodást kössön a Bicskei Torna Club megyei bajnokságban szereplő focicsapatával. A BTC elnöke akkoriban Tessely Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

A lap szerint amúgy országszerte egyre nagyobb problémák vannak a szemétszállításban. Pest megye után immár Tolnában is az utcán áll a szelektív hulladék. Ott a szekszárdi önkormányzat tulajdonában levő Alsica Terra Kft. szállítaná a hulladékot, már ha éppen nem marad el, mint például november 7-én Faddon és Tolnán, illetve korábban Szekszárdon, Bátaszéken és Ozorán.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.