A szemétszállítás ugyan akadozik, de Tessely képviselő úr focicsapatának támogatására akadt pénz a szemétszállító cégnél

POLITIKA
2018 november 15., 09:00
comments 105

Egy hónap után mondta fel Pomáz a szelektív huladék elszállításáról szóló szerződést a Zöld Bicske Kft.-vel, mert, mint mondta, a kukásautóiknak gondjai akadtak a tájékozódással, írja a Napi.hu. Más bajok is akadtak, arról az egy hónapról, amíg ők szállították a szemetet, a cég hibás számlákat küldött ki az ügyfeleknek.

A bicskei cég meglepően nagy területen dolgozik, a Vál-völgyi Felcsútról és a Dunakanyarban fekvő Pilismarótról is a cég szállítja el a szemetet, már amikor. Egészen 2017-ig veszteségesek voltak, de az, hogy még 2016-ban is 70 millió forint veszteséget termelt, nem akadályozta meg a céget abban, hogy szponzori megállapodást kössön a Bicskei Torna Club megyei bajnokságban szereplő focicsapatával. A BTC elnöke akkoriban Tessely Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

A lap szerint amúgy országszerte egyre nagyobb problémák vannak a szemétszállításban. Pest megye után immár Tolnában is az utcán áll a szelektív hulladék. Ott a szekszárdi önkormányzat tulajdonában levő Alsica Terra Kft. szállítaná a hulladékot, már ha éppen nem marad el, mint például november 7-én Faddon és Tolnán, illetve korábban Szekszárdon, Bátaszéken és Ozorán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.