Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion Albertirsán

baleset
2018 november 15., 18:44
comments 172

Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion csütörtök este Albertirsán, a sofőr megsérült – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Családi házba csapódott és összetört, ásványvizet szállító kamion Albertirsán 2018. november 15-én.
photo_camera Családi házba csapódott és összetört, ásványvizet szállító kamion Albertirsán 2018. november 15-én. Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Csámpai Attila elmondta, hogy az épületben lakó két idős ember éppen vacsorázott, amikor a házba csapódott a kamion, de ki tudtak menekülni az utcára.

Ugyanakkor a becsapódó kamion több gázcsonkot is eltört, a tűz- és robbanásveszély miatt a környező családi házak lakóinak is el kellett hagyniuk az otthonukat.

A kamion a Somogyi Béla utcában először egy parkoló autónak ütközött, majd a ház falát kidöntve az épületben állt meg.

A rakománya, az ásványvizes palackok leestek a raktérről, és szétszóródtak az úttesten, ezért a szakaszt a közúti forgalom elől is le kellett zárni a műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig.

photo_camera Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.