Családon belüli erőszakkal gyanúsítják Stormy Daniels ügyvédjét

Michael Avenatti 2018. július 27-i sajtótájékoztatója Los Angelesben.Fotó: MARK RALSTON/AFP

Szerda kora este Los Angelesben őrizetbe vették Michael Avenattit, az elnökjelölti álmokat dédelgető ügyvédet, Stephanie Clifford, a Stormy Daniels néven ismert pornószínésznő jogi képviselőjét.

A Los Angeles-i rendőrség tájékoztatása szerint kedden érkezett hozzájuk bejelentés Avenatti ellen, akit ezután másnap este családon belüli erőszak gyanújával állítottak elő. A rendőrség a folyamatban levő nyomozásra hivatkozva további részleteket nem kívánt megosztani.

Avenatti maga közleményben utasította vissza a vádakat, melyek szerinte "teljes mértékben hamisak". "Szeretnék köszönetet mondani a Los Angeles-i rendőrség keményen dolgozó munkatársainak profizmusukért, ők csak a munkájukat végezték" - írta közleményében, amiben azt állította, hogy "soha életében" nem követett el senki ellen testi erőszakot, a "fabrikált" vádakkal csak a hírnevét akarják megsérteni.

Avenatti 50 ezer dolláros óvadék ellenében szabad lábon védekezhet. Az őrizetből távozásakor azt mondta a várakozó riportereknek, hogy "soha nem ütöttem meg nőt, soha nem fogok nőt megütni".

Avenatti képviseli Cliffordot Trump elleni perében, amiben a pornószínésznő az alól a titoktartási szerződés alól akar kibújni, amely elvben megakadályozta volna abban, hogy Trumppal folytatott rövid viszonyáról nyilatkozzon. Avenatti Brett Kavanaugh legfelsőbb bírósági bírójelölt meghallgatása idején is belépett a rivaldafénybe, ő maga is képviselt egy nőt, aki azt állította, hogy Kavanaugh zaklatta. Ez a vád egyáltalán nem bizonyosodott be, demokrata politikusok szerint Avenatti inkább ártott az ügynek. (Via CNN)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.