Vádlikat melegíteni! Macedón sztárvendéggel topog a pesti éjszaka egész hétvégén

- KÖZLEMÉNY - 

Az Érzelmes Basszusokra Tipegő Budapest köszönti az ideiglenes a magyar fővárosban állomásozó volt macedón kormányfőt. 

„Magyarországnak töretlen buligyakorlata, hogy a partikból valóban elüldözötteknek menedéket ad, és ennek eldöntése az erre hivatott hatóságnak a feladata. Magyarországon egy olyan táncospolitikus kért menedéket, akit egy baloldali-buligyilkos kormány - amely mögött Soros György befolyása nyilvánvalóan kimutatható - e pillanatban üldöz és fenyeget.”

Egész hétvégés együttléttel ünnepli negyedik születésnapját az Auróra.

péntek

koncert

buli

szombat

koncert

buli

vasárnap

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.