1300-ra nőtt a kaliforniai tűzvész eltűntjeinek száma

Megduplázódott a kaliforniai tűzvész eltűntjeinek száma csütörtök óta: 631-ről 1300-ra. Vasárnapig az állam történetének legpusztítóbb tűzvésze 76 halálos áldozatot követelt. 

A közel tízezer oltáson dolgozó tűzoltó megfeszített munkával fut versenyt az idővel: a legfrissebb előrejelzések szerint erősödő széllökésekkel indul a hét. A meteorológusok szerint a hét közepén jöhet csak eső, ami segíti a tűz oltását, de megnehezíti az áldozatok utáni kutatást. (MTI, AP)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.