Adománygyűjtést indított Gyurcsány a DK leégett központjának pótlására

Teljesen megsemmisült a Demokratikus Koalíció központja szombaton, mikor a párt irodáinak is helyet adó Teréz körúti ház tetőszerkezetében tűz keletkezett. A párt szóvivője szerint a tűzoltóságtól az oltást követően azt a tájékoztatást kapták, hogy mindenük odalett: a tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. 

"Nem titok, hogy a DK központja teljesen megsemmisült a tűzben, így minden segítség nagyon fontos. Aki segíteni szeretne, az mostantól az alábbi számlaszámra való utalással megteheti,"

írta Gyurcsány Ferenc vasárnap a Facebook-oldalára. A pártelnök szerint a tűzeset óta rengeteg hívást és emailt kaptak. Hozzátette: "miattatok nem tartott sokáig a tűz miatti sokk, jó érzés, hogy a bajban sem vagyunk egyedül."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.