Durva: egy amerikai vadász lelőtt egy kétfejű szarvast, majd lefotózkodott vele

Nem mindennapi zsákmányt szerzett novemberben a kentucky-i Bob Long. A vadász egy hatalmas agancsú állatot látott meg az erdőben a távolban. Célzott, lőtt, a szarvas pedig elterült. Aztán amikor odament érte, leesett az álla:

a lelőtt szarvasnak ugyanis két feje volt.

Az egyik a sajátja volt, a másik pedig egy fajtársa oszló-rothadó tetemének a fejrésze. A korábban még élő szarvas agancsába akadt bele a másik szarvas agancsa.

Így:

Arról, hogy ez hogyan történhetett, csak találgatnak a kentucky-i erdészet szakemberei, de a legvalószínűbb, hogy a két állat összeverekedett, aztán amikor az egyik állat meghalt, a teteme addig rohadt, amíg a feje el nem vált a testétől.

A helyiek szerint a másik szarvas heteken keresztül hordozta magával a fejet, míg Bob Long le nem lőtte. Korábban többen is látták vele az erdőben. (Usa Today)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.