Fekete-Győr: A Legfőbb Ügyészség vezetője is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"A Legfőbb Ügyészség vezetője, Polt Péter, maga is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor," mondta Fekete-Győr András vasárnapi sajtótájékoztatóján. A Momentum Mozgalom vezetője szerint 

"Magyarország Bulgária után a második legkorruptabb ország az Európa Unióban. Ez többek között az ügyészség mulasztásainak és a legfőbb ügyésznek, Polt Péternek köszönhető."

Fekete-Győr szerint Orbán Viktor csak az erő nyelvéből ért, ezért segítik Hadházy Ákos kezdeményezését, hogy egymillió aláírást gyűjtsenek össze az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért. 

Hadházy Ákos tájékoztatása szerint 

már 280 ezer aláírás gyűlt össze az elmúlt két hónapban. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.