Fekete-Győr: A Legfőbb Ügyészség vezetője is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor

politika
2018 november 18., 15:37
comments 300

"A Legfőbb Ügyészség vezetője, Polt Péter, maga is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor," mondta Fekete-Győr András vasárnapi sajtótájékoztatóján. A Momentum Mozgalom vezetője szerint 

"Magyarország Bulgária után a második legkorruptabb ország az Európa Unióban. Ez többek között az ügyészség mulasztásainak és a legfőbb ügyésznek, Polt Péternek köszönhető."

Fekete-Győr szerint Orbán Viktor csak az erő nyelvéből ért, ezért segítik Hadházy Ákos kezdeményezését, hogy egymillió aláírást gyűjtsenek össze az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért. 

link Forrás

Hadházy Ákos tájékoztatása szerint 

már 280 ezer aláírás gyűlt össze az elmúlt két hónapban. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.