Fekete-Győr: A Legfőbb Ügyészség vezetője is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor

"A Legfőbb Ügyészség vezetője, Polt Péter, maga is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor," mondta Fekete-Győr András vasárnapi sajtótájékoztatóján. A Momentum Mozgalom vezetője szerint 

"Magyarország Bulgária után a második legkorruptabb ország az Európa Unióban. Ez többek között az ügyészség mulasztásainak és a legfőbb ügyésznek, Polt Péternek köszönhető."

Fekete-Győr szerint Orbán Viktor csak az erő nyelvéből ért, ezért segítik Hadházy Ákos kezdeményezését, hogy egymillió aláírást gyűjtsenek össze az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért. 

Hadházy Ákos tájékoztatása szerint 

már 280 ezer aláírás gyűlt össze az elmúlt két hónapban. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.