Már több mint 50 milliárd forint a kórházak lejárt adóssága

A Magyar Államkincstár legfrissebb adatai szerint 

októberben több mint ötmilliárd forinttal nőtt a magyar kórházak lejárt tartozásainak összege, ami már 50,7 milliárdnál jár,

írja a Napi.hu. A lap szerint az adósságnövekedés őszi felgyorsulása hasonló a tavalyi számokhoz: 2017 októbere 5,44 milliárdos pluszt hozott. A Napi.hu megjegyzi:

még csak pletykaszinten sem hallani arról semmit, hogy mikor és hogyan szeretné konszolidálni az addóságokat a kormányzat. 

A kórházak legfrissebb adóslistáját a Péterfy Sándor utcai kórház vezeti 3,2 milliárd forinttal, második helyen a Honvédkórház áll 2,73 milliárd forintnyi lejárt számlával. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.