Mész a faluban, aztán egyszer csak meglátod a traktorodat az út szélén az árokba borulva, pedig te otthon hagytad a tanyán

Egy helyi nő Csólyospáloson közlekedett még augusztusban, amikor az út mentén, az árokba borulva meglátta a férje traktorját. Nem értette, amit lát, mert házastársával előző nap este úgy távozott a tanyájáról, hogy a traktort otthagyta.

Az asszony ekkor szembesült azzal, hogy az este folyamán valaki ellopta a járművet.

Később kiderült, hogy nem is akárhogy: a saját kulcsával indította be.

Csak aztán traktorozás közben balesetet szenvedett, ezért a munkagépet hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

A traktor Forrás:police.hu

A Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozói rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 32 éves román állampolgárt, aki a sértett tanyáján lakott, és ott is dolgozott alkalmi munkásként. Őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi azt mondta, a traktort azért tulajdonította el, hogy „kerüljön egyet” a faluban.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.