Mész a faluban, aztán egyszer csak meglátod a traktorodat az út szélén az árokba borulva, pedig te otthon hagytad a tanyán

Traktor
2018 november 18., 10:45

Egy helyi nő Csólyospáloson közlekedett még augusztusban, amikor az út mentén, az árokba borulva meglátta a férje traktorját. Nem értette, amit lát, mert házastársával előző nap este úgy távozott a tanyájáról, hogy a traktort otthagyta.

Az asszony ekkor szembesült azzal, hogy az este folyamán valaki ellopta a járművet.

Később kiderült, hogy nem is akárhogy: a saját kulcsával indította be.

Csak aztán traktorozás közben balesetet szenvedett, ezért a munkagépet hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

photo_camera A traktor Forrás:police.hu

A Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozói rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 32 éves román állampolgárt, aki a sértett tanyáján lakott, és ott is dolgozott alkalmi munkásként. Őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi azt mondta, a traktort azért tulajdonította el, hogy „kerüljön egyet” a faluban.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.