Mész a faluban, aztán egyszer csak meglátod a traktorodat az út szélén az árokba borulva, pedig te otthon hagytad a tanyán

Egy helyi nő Csólyospáloson közlekedett még augusztusban, amikor az út mentén, az árokba borulva meglátta a férje traktorját. Nem értette, amit lát, mert házastársával előző nap este úgy távozott a tanyájáról, hogy a traktort otthagyta.

Az asszony ekkor szembesült azzal, hogy az este folyamán valaki ellopta a járművet.

Később kiderült, hogy nem is akárhogy: a saját kulcsával indította be.

Csak aztán traktorozás közben balesetet szenvedett, ezért a munkagépet hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

A traktor Forrás:police.hu

A Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozói rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 32 éves román állampolgárt, aki a sértett tanyáján lakott, és ott is dolgozott alkalmi munkásként. Őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi azt mondta, a traktort azért tulajdonította el, hogy „kerüljön egyet” a faluban.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.