Politikai tanfolyamot tart Vona

Politikai kurzust indít Vona Gábor, jelentette be Facebook-oldalán a Jobbik volt elnöke. Honlapján azzal a szöveggel invitálja a jelentkezőket, hogy

"ha gyakorlati tudásra vágysz, ha valóban akarod fejleszteni a politikai képességeidet, akár mert már most politikus vagy, akár mert annak készülsz, akár mert civil közélettel foglalkozol, akár mert az életedben hasznosnak érzed, ha tudod, miképpen működik a politika, vagy akár csak azért, mert fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed."

A december nyolcadikai egynapos tanfolyam nettó 7000 forintba kerül, ami Vona szerint

"jelképes jegyár. Egy intenzív nap alatt 20 év tapasztalatát nyújtom át neked."

És a "jegyár nemcsak az egész napos képzést, hanem a korlátlan ásványvíz-, kávé- és teafogyasztást is tartalmazza."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.