Politikai tanfolyamot tart Vona

POLITIKA
2018 november 18., 19:17
comments 261

Politikai kurzust indít Vona Gábor, jelentette be Facebook-oldalán a Jobbik volt elnöke. Honlapján azzal a szöveggel invitálja a jelentkezőket, hogy

"ha gyakorlati tudásra vágysz, ha valóban akarod fejleszteni a politikai képességeidet, akár mert már most politikus vagy, akár mert annak készülsz, akár mert civil közélettel foglalkozol, akár mert az életedben hasznosnak érzed, ha tudod, miképpen működik a politika, vagy akár csak azért, mert fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed."

link Forrás

A december nyolcadikai egynapos tanfolyam nettó 7000 forintba kerül, ami Vona szerint

"jelképes jegyár. Egy intenzív nap alatt 20 év tapasztalatát nyújtom át neked."

És a "jegyár nemcsak az egész napos képzést, hanem a korlátlan ásványvíz-, kávé- és teafogyasztást is tartalmazza."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.