Egy nő agyonvert egy idős férfit, mert az szóvá tette, hogy túl hangosan kiabál be a börtönbe

2018 november 19., hétfő 11:13
186

Vádat emeltek egy budapesti nő ellen, aki úgy megütött egy börtönnél, a nyílt utcán egy idős embert, mert az szóvá tette hangos bekiabálását, hogy a 75 éves férfi később belehalt sérüléseibe – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

A 32 éves nő 2017. szeptember 11-én délután a Budapesti Fegyház és Börtön X. kerületi, Maglódi úti egyik objektumához ment, hogy az ott jogerős büntetését töltő volt élettársával kapcsolatba lépjen.

Fotó: Google Street View

A vádlott a járdáról kiabált be élettársának a bv-intézetbe, ekkor a közelben lakó és éppen arra járó sértett rászólt, hogy hagyja abba a hangoskodást. A nő először trágár szavakkal szidalmazni kezdte az idős férfit, majd odalépett hozzá és többször arcon, fejen ütötte.

A sértett a bántalmazástól a földre esett, a fejét beütötte az aszfaltba és elvesztette az eszméletét. A vádlott távozott a helyszínről.

A férfit kórházba vitték, de a szakszerű orvosi ellátás ellenére a bántalmazás következtében elszenvedett súlyos fejsérülései miatt pár nappal később meghalt.

A Fővárosi Főügyészség a nő ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat, a bűncselekmény büntetési tételének felső határa a nő többszörösen büntetett előéletére is figyelemmel 12 év szabadságvesztés. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt