Egy nő agyonvert egy idős férfit, mert az szóvá tette, hogy túl hangosan kiabál be a börtönbe

Vádat emeltek egy budapesti nő ellen, aki úgy megütött egy börtönnél, a nyílt utcán egy idős embert, mert az szóvá tette hangos bekiabálását, hogy a 75 éves férfi később belehalt sérüléseibe – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

A 32 éves nő 2017. szeptember 11-én délután a Budapesti Fegyház és Börtön X. kerületi, Maglódi úti egyik objektumához ment, hogy az ott jogerős büntetését töltő volt élettársával kapcsolatba lépjen.

Fotó: Google Street View

A vádlott a járdáról kiabált be élettársának a bv-intézetbe, ekkor a közelben lakó és éppen arra járó sértett rászólt, hogy hagyja abba a hangoskodást. A nő először trágár szavakkal szidalmazni kezdte az idős férfit, majd odalépett hozzá és többször arcon, fejen ütötte.

A sértett a bántalmazástól a földre esett, a fejét beütötte az aszfaltba és elvesztette az eszméletét. A vádlott távozott a helyszínről.

A férfit kórházba vitték, de a szakszerű orvosi ellátás ellenére a bántalmazás következtében elszenvedett súlyos fejsérülései miatt pár nappal később meghalt.

A Fővárosi Főügyészség a nő ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat, a bűncselekmény büntetési tételének felső határa a nő többszörösen büntetett előéletére is figyelemmel 12 év szabadságvesztés. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.