Egy szagelszívó lehetett a tűz forrása, ami miatt leégett a DK központja is

Az atv.hu információi szerint elképzelhető, hogy egy szagelszívó miatt gyulladt ki annak a Teréz körúti irodaháznak a teteje, melyben a DK központja működött. 

A Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivője, Kolozsi Péter elmondta, hogy „a tetőszerkezeti tűzesetet megelőzően, ugyanabban az épületben, a földszinten egy étterem konyhájában a szagelszívó berendezés égett, ehhez riasztották a tűzoltókat, majd a tűzoltás közben értesítették a kollégáimat, hogy a tetőszerkezetben is tűz keletkezett. Hogy a kettő között van-e összefüggés, azt most jelenleg nem tudjuk megmondani, hatósági eljárás keretében vizsgáljuk a tűz keletkezési okait.” 

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője elmondta az ATV-nek, hogy még nem tudták felmérni az anyagi károkat, de gyakorlatilag mindenük odalett. 

Gyurcsány Ferenc pártjának az MSZP és a Liberálisok pártja is felajánlotta, hogy amíg nem találnak maguknak új helyet, addig nyugodtan használhatják az ő irodáikat. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.