Japánban letartóztatják a globális autóipar egyik legfontosabb vezetőjét, mert túl alacsony jövedelmet vallott be

A japán hírügynökség jelentette be, hogy az ügyészség letartóztatási parancsot adott ki a globális autóipar egyik kulcsfigurája, Carlos Chosn ellen. A vád szerint a férfi megszegte a japán pénzügyi szabályozási törvényeket, mivel a ténylegesnél alacsonyabb jövedelmet vallott be. 

Fotó: LUDOVIC MARIN/AFP

A brazil-libanoni-francia Ghosn a Nissan Motors elnöke, mellette a francia Renault vezérigazgatója és elnöke, a Mitsubishi elnöke, illetve a Renault–Nissan–Mitsubishi Szövetség elnöke és vezérigazgatója. A hírek szerint a nyomozás során együttműködött a hatóságokkal. A bejelentések hatására az érintett autóipari cégek részvényei esni kezdtek. (Bloomberg)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.