Ma hiába pályázna az Otthon Melegére

Hiába keresték fel a Nemzeti Fejlesztési Stratégiai Intézet pályázati oldalát azok a budapestiek és közép-magyarországiak, akik a korábbi tájékoztatás alapján úgy hitték, ma lehet leadni pályázatukat a háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréjére. Az Otthon Melege pályázati oldalán ugyanis csak egy üzenet várta őket arról, hogy

az ELMŰ-ÉMÁSZ karbantartási munkálatai miatt áramszünet lesz, ezért a közép-magyarországi régió lakosai részére a pályázatbeadás egy későbbi időpontban lesz lehetséges.

Hogy mikor, azt a weboldalon nem közölték, csak megköszönték a pályázni nem tudók együttműködését.

UPDATE 11:32: Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szerkesztőségünknek elküldött közleménye szerint a közép-magyarországi régió lakói

November 21-én, szerdán 16:30-20:30 között nyújthatják be pályázataikat.Egy olvasónk tapasztalatai szerint a tájékoztatás nem volt a leggördülékenyebb. Többen, amikor felkeresték az oldalt, nem a figyelmeztető üzenetet kapták, hanem bejutottak a pályázati felületre, ahol viszont azt tapasztalták, hogy a november 19-i pályázatot már november 18-án lezárták. Ennek feltehetően az az oka, hogy így tudták a legbiztosabban garantálni, hogy senki se tudjon pályázatot benyújtani hétfőn, amikor bármelyik pillanatban megszakadhat a szolgáltatás.

Hogy pontosan mi és miért így történik, azt igyekszem megtudni, de pillanatnyilag az NFSI mind a hat ügyfélszolgálati telefonszáma folyamatosan foglalt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.