Megerőszakoltak egy nőt Budapest belvárosában

bűnügy
2018 november 19., 13:36

Megerőszakoltak egy nőt Budapest belvárosában szerdán késő este – közölte a BRFK az MTI megkeresésére.

A Ripost azt írta, hogy egy férfi két nőt is megtámadott a Blaha Lujza tértől pár saroknyira lévő Vas utcánál, de az egyiküknek sikerült elmenekülnie. A rendőrség a kormánypárti lappal közölte: bíróság elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.

photo_camera Fotó: Google Street View

Csécsi Soma a BRFK szóvivője az üggyel kapcsolatban az MTI-nek azt mondta: a kerületi kapitányság egy rendbeli szexuális erőszak, és további egy rendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt indított eljárást. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.