Stadler József utolsó szavai: „Nem kell mentő!”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy éve halt meg Stadler József vállalkozólegenda, miután a saját könyvdedikálásán agyvérzést kapott.

Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetőper tárgyalása előtt a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án.Fotó: Ujvári Sándor/MTI

Az alkalomból a fia, Zoltán mesélt a Borsnak az édesapjáról, és elárulta azt is, mik voltak Stadler József utolsó szavai (az online változatban nincs benne ez a rész, csak a nyomtatott lapban szerepel):

„Én voltam mellette a solti kocsmában, amikor megtörtént. Annyit mondott, hogy: »Nem kell mentő!« Semmi jele nem volt, előtte húsz percig viccelődött, éppen a könyvét dedikálta. Hat perc alatt kint volt a mentő, ez itthoni viszonylatban nagyon jónak számít. Egyből vitték Dunaújvárosba, de már szállítás közben kómába esett. Két hétre rá meghalt.” (Bors)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.