Stadler József utolsó szavai: „Nem kell mentő!”

gyász
2018 november 19., 08:54
comments 123

Egy éve halt meg Stadler József vállalkozólegenda, miután a saját könyvdedikálásán agyvérzést kapott.

Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetőper tárgyalása előtt a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án.
photo_camera Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetőper tárgyalása előtt a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án. Fotó: Ujvári Sándor/MTI

Az alkalomból a fia, Zoltán mesélt a Borsnak az édesapjáról, és elárulta azt is, mik voltak Stadler József utolsó szavai (az online változatban nincs benne ez a rész, csak a nyomtatott lapban szerepel):

„Én voltam mellette a solti kocsmában, amikor megtörtént. Annyit mondott, hogy: »Nem kell mentő!« Semmi jele nem volt, előtte húsz percig viccelődött, éppen a könyvét dedikálta. Hat perc alatt kint volt a mentő, ez itthoni viszonylatban nagyon jónak számít. Egyből vitték Dunaújvárosba, de már szállítás közben kómába esett. Két hétre rá meghalt.” (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.