Stadler József utolsó szavai: „Nem kell mentő!”

Egy éve halt meg Stadler József vállalkozólegenda, miután a saját könyvdedikálásán agyvérzést kapott.

Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetőper tárgyalása előtt a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án.Fotó: Ujvári Sándor/MTI

Az alkalomból a fia, Zoltán mesélt a Borsnak az édesapjáról, és elárulta azt is, mik voltak Stadler József utolsó szavai (az online változatban nincs benne ez a rész, csak a nyomtatott lapban szerepel):

„Én voltam mellette a solti kocsmában, amikor megtörtént. Annyit mondott, hogy: »Nem kell mentő!« Semmi jele nem volt, előtte húsz percig viccelődött, éppen a könyvét dedikálta. Hat perc alatt kint volt a mentő, ez itthoni viszonylatban nagyon jónak számít. Egyből vitték Dunaújvárosba, de már szállítás közben kómába esett. Két hétre rá meghalt.” (Bors)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.