79-re emelkedett a kaliforniai tűzvész áldozatainak száma

A BBC jelentése szerint hétfő estére 79-re nőtt az elhunytak száma Kalifornia állam történetének legpusztítóbb tűzvészében. Ugyanekkor a több százzal csökkent az eltűntként nyilvántartottak száma: jelenleg ezer emberrel nem sikerült még felvennie a kapcsolatot a hatóságoknak. 

Fotó: JOSH EDELSON/AFP
Fotó: JOSH EDELSON/AFP

Az előrejelzések szerint a térségben szerdától heves esőzések várhatóak, amik bár az oltást segítik, de nehezítik az áldozatok kutatásást. A szakember szerint ráadásul földcsuszamlásokra is lehet számítani.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.