A magyarok szerint a korrupció nagyobb probléma mint a migráció

Egyértelműen az egészségügy helyzetét tartják az ország legsúlyosabb megoldandó problémájának a magyarok, derült ki a Medián 1200 fő megkérdezésével készült felméréséből. Az októberben készült közvélemény-kutatás válaszadói szerint 

a második helyen a korrupció, majd a külföldre költözés áll. Csak ezt követi a negyedik helyen a migráció.

A Medián megjegyzi: 


"a problémák megítélését csak mérsékelten befolyásolja a politikai hovatartozás, az egészségügy például pártállástól függetlenül minden társadalmi csoportban kiemelkedő gondnak számít."

A legtöbb ügyben hasonlóan vélekednek a kormánypárti és ellenzéki válaszadók, kivéve a korrupció és a bevándorlás problémáját. A fideszesek az átlagos 28 pont helyett a csak 19 pontot adtak előbbinek, míg a migrációt a második legsúlyosabb gondnak vélik, megelőzve az elvándorlás, külföldre költözés problémáját.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.