Hadházy: A “közszolgálati” televízió egyetlen hírben sem számolt be arról, hogy már több, mint 270 ezer aláírást gyűlt össze az Európai Ügyészségért

Az ellenzéki pártok közül elsőként csatlakozik az MSZP Hadházy Ákos december 9-i tüntetéséhez, közölte a párt Facebook-oldalán. A független országgyűlési képviselő a az MTVA Kunigunda utcai székházához szervez megmozdulást, hogy 

legalább egyszer beszéljenek az Európai Ügyészségről a közmédiában.

Hadházy szerinte eddig "a közszolgálati televízió egyetlen hírben sem számolt be arról, hogy sok ezren már több, mint 270 ezer aláírást gyűjtöttek az Európai Ügyészségért. Ez azonban csak egy példa a hírek elhallgatására, a néphülyítő kormánypropaganda bűnös kiszolgálására." 


Nem álltunk ki elegen, hagytuk, hogy ez is megtörténjen .

Eljött az idő, hogy együtt cselekedjünk a hircsalók ellen! 

Jöjjön el és hozzon magával magyar és uniós zászlót is! Ha esik, ha fúj, ott kell lennünk tiltakozni a velejéig korrupt rendszer legfőbb támasza ellen. Tervezzük néptáncos művész fellépését is, arról mindig szokott tudósítani az M1 TV...

A demonstráción mások mellett felszólal dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az uniós ügyészség aláírásgyűjtés elindítója , Nagy Navarro Balázs újságíró , szakszervezeti vezető a Tiszta Kezek Mozgalom egyik alapítója, a kunigundai ellenállás kezdeményezője .

Időpont: december 9. Vasárnap 15 óra

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.