Hadházy Ákos embercsempészés miatt tesz feljelentést Gruevszki ügyében

"Egy helyen lehetne: a tranzitzónában, nem látok mást törvényileg," jelentette ki Hadházy Ákos Nikola Gruevszkiről az ATV Start című műsorában. A független országgyűlési képviselő szerint hiába állítja a kormány, hogy pusztán jogi kérdés az elítélt volt macedón kormányfő menekültkérelmi ügye, a hatályos törvények szerinte nem adnak arra lehetőséget, hogy külön elbírálásban részesüljön, és Budapesten várja meg a hatóságok döntését. Hadházy szerint az, hogy Gruevszkit segítették átlépni a magyar határt, embercsempészésnek minősül. 

"Teljesen egyértelmű, aki az illegális határátlépést segíti, azt egytől öt évig kell büntetni,"

ezért feljelentést tesz az ügyben ismeretlen tettes ellen, tette hozzá. Szerinte a kormány egyik érve a migránsok ellen, hogy betegségeket hoznak, 

"tulajdonképpen ez az ember is, a korrupciófertőzősét hozta be." 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.