Két éve 69 milliót költöttek rá, most szakemberhiány miatt bezárnák a Merényi Kórház pszichiátriai osztályát

A Népszava úgy tudja, hogy szakemberhiány megszüntetnék a Merényi Kórház pszichiátriai részlegét, és az ott ápoltakat a Nyírő Gyula Kórház Országos Pszichiátria és Addiktológiai Intézet veszi majd át. A lap szerint a dolgozókat még nem értesítették a döntésről, csak informálisan hallottak a felszámolásról. A Dél-Pesti Centrum Kórház alatt működő Merényi pszichiátriája régóta orvoshiánnyal küzd,

tavaly szeptemberben kért a főigazgató engedélyt arra, hogy az osztály 64 ágyából 30-on szüneteltethesse a betegellátást. 

A Népszava megjegyzi: az megszűnésre váró osztályt két éve 69 millió forintért újították fel. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.