Lövöldözés volt egy chicagói kórháznál

Négyen haltak meg, köztük a támadó, a chicagói Mercy kórháznál történt lövöldözésben hétfőn, írja a BBC. A fegyveres férfi először az egészségügyi intézmény előtt lőtt agyon egy orvosnőt, majd az épületben egy gyógyszerész asszisztenssel és egy rendőrrel végzett. Egyelőre nem világos, hogy tűzharcban vesztette életét, vagy öngyilkos lett az elkövető. 

Fotó: SCOTT OLSON/AFP

Eddie Johnson chicagói rendőrfőnök a sajtónak elmondta, hogy egyelőre keveset tudnak a fegyveresről és indítékairól, de az orvosnőt, akivel először végzett, ismerte, így családi erőszakként kezelik az ügyet. Sajtóértesülések szerint a doktornő korábbi vőlegénye kezdett ámokfutásba. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.