20 év után válik Robert De Niro

bulvár
2018 november 21., 10:17
comments 100
A pár 2018 áprilisában.
photo_camera A pár 2018 áprilisában. Fotó: Dia Dipasupil/AFP

75 évesen válik el 63 éves feleségétől Robert De Niro amerikai színész és általános híres ember. A hírről először beszámoló TMZ szerint De Niro és Grace Hightower már egy ideje külön éltek, de csak most vágtak bele a papírmunkába.

De Niro és Hightower abban a londoni kínai étteremben találkoztak először, ahol az utóbbi dolgozott. 1997-ben házasodtak össze és két gyerekük van, a második béranya segítségével született. A válásról egyik fél sem nyilatkozott, de a People magazin egy jól értesült forrástól úgy hallotta, hogy "néha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy az ember reméli".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.