20 év után válik Robert De Niro

A pár 2018 áprilisában.Fotó: Dia Dipasupil/AFP

75 évesen válik el 63 éves feleségétől Robert De Niro amerikai színész és általános híres ember. A hírről először beszámoló TMZ szerint De Niro és Grace Hightower már egy ideje külön éltek, de csak most vágtak bele a papírmunkába.

De Niro és Hightower abban a londoni kínai étteremben találkoztak először, ahol az utóbbi dolgozott. 1997-ben házasodtak össze és két gyerekük van, a második béranya segítségével született. A válásról egyik fél sem nyilatkozott, de a People magazin egy jól értesült forrástól úgy hallotta, hogy "néha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy az ember reméli".

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.